Bericht versturen
Maidong Sports Equipment Co., Ltd.
Maidong Sports Equipment Co., Ltd. Profiel van het bedrijf
Profiel van het bedrijf
Thuis >
Maidong Sports Equipment Co., Ltd. Profiel van het bedrijf
Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. jacob
Contact opnemen
Post ons

Maidong Sports Equipment Co., Ltd.

Maidong Sports Equipment Co., Ltd.
Maidong Sports Equipment Co., Ltd.
Maidong Sports Equipment Co., Ltd.
Maidong Sports Equipment Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Zuidoost-Azië
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Handelsmaatschappij
Aantal werknemers:
100~110
Jaarlijkse verkoop:
3000000-4000000
Oprichtingsjaar:
2017
Exportp.c.:
70% - 80%
Bedrijfsgegevens

CangZhou MaiDong Sports Equipment Co. Ltd. is gelegen in het hart van Jinan, Tianjin, op het kruispunt van de provincies ShanDong en HeBei.Naast het High Bay Industrial Park in HaiXing CityHet bedrijf heeft een prima locatie met HuangHua Port in het oosten en State Road 205 in het westen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is.Ltd is een grootschalige professionele onderneming gespecialiseerd in wetenschappelijk onderzoekMet decennia ervaring heeft het bedrijf altijd prioriteit gegeven aan klanttevredenheid en gelooft het in het leveren van producten van hoge kwaliteit.De kernwaarden zijn eerlijkheidDe gymnastiekproducten en sportapparatuur van het bedrijf zijn op de markt erkend omwille van hun aantrekkelijke ontwerp, gegarandeerde kwaliteit,en een lange reputatieDe belangrijkste producten van het bedrijf omvatten een verscheidenheid aan gymnastiekapparatuur voor vrolijke kinderen, sensorische integratie zachte ouder-kind interactieve spelapparatuur, sportscholen matten en zachte verpakkingsproducten.Het biedt ook basketbalbanen.CangZhou MaiDong Sports Equipment Co. Ltd. heeft haar producten tentoongesteld op de China Sport Goods Fair.Het wint de harten van klanten met zijn uitzonderlijke kwaliteit en aantrekkelijke ontwerpen..

Dienstverlening

De gymnastiekproducten en sportapparatuur van het bedrijf zijn op de markt erkend omwille van hun aantrekkelijke ontwerp, gegarandeerde kwaliteit en langdurige reputatie.De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten een verscheidenheid aan happy kindergymnastiekapparatuurHet biedt ook basketbalstands, voetbaldoelen, badmintonstaven, volleybalstaven,en tafeltennistafelsCangZhou MaiDong Sports Equipment Co. Ltd. heeft haar producten tentoongesteld op de China Sporting Goods Fair, en heeft de harten van klanten gewonnen met zijn uitzonderlijke kwaliteit en aantrekkelijke ontwerpen.

Geschiedenis

CangZhou MaiDong Sports Equipment Co. Ltd. werd opgericht in 2007 en is een grootschalige professionele onderneming die gespecialiseerd is in wetenschappelijk onderzoek, ontwerp, productie en verkoop van sportapparatuur.Met tientallen jaren ervaringHet bedrijf heeft altijd prioriteit gegeven aan klanttevredenheid en gelooft in het leveren van producten van hoge kwaliteit.De gymnastiekproducten en sportapparatuur van het bedrijf zijn op de markt bekend geworden vanwege hun aantrekkelijke ontwerpDe belangrijkste producten van het bedrijf zijn onder meer een verscheidenheid aan gymnastiekapparatuur voor kinderen.sensorische integratie zachte ouder-kind interactieve spelapparatuurCangzhou MaiDong Sports Equipment Co. is een Japanse sportbedrijf dat in China gevestigd is.Ltd heeft zijn producten getoond op de China Sport Goods Fair, die de harten van de klanten wint met zijn uitzonderlijke kwaliteit en aantrekkelijke ontwerpen.

Ons team

Het biedt ook basketbalbanen, voetbaldoelen, badmintonstokken, volleybalstokken en tafeltennis tafels.Ltd heeft zijn producten getoond op de China Sport Goods Fair, die de harten van de klanten wint met zijn uitzonderlijke kwaliteit en aantrekkelijke ontwerpen.